Bladerdeeg
80 lestijden - Contactonderwijs
M | D | W | D | V | Z | Z | |
VM | |||||||
NM | |||||||
AV |
Hoe maak je een tompoes of een carré confituur? Dat alles leer je in CVO Groeipunt in de module bladerdeeg! We bereiden diverse producten op basis van bladerdeeg en korstdeeg, beiden met hun specifieke eigenschappen en verwerkingsmethodes. Met deze degen maken we heerlijke producten
Een greep uit de producten die we bereiden:
Alle lessen zijn gepland op de campus volgens een vast lessenrooster. Tijdens de lessen kan je uiteraard rekenen op ondersteuning van jouw leraar.
Daarnaast kan je in onze open leercentra terecht voor een rustige werkplek of eventuele extra ondersteuning.
Medewerker-bakkerij
Modules
Gespreide evaluatie en feedback
Inschrijvingsgeld | Prijs | |||
---|---|---|---|---|
120 EUR (*) |
Extra kosten | Aantal | Eenheidsprijs | Prijs | |
---|---|---|---|---|
Cursusgeld + ingrediënten (verplichte aankoop) | 1 | 158,00 EUR | 158,00 EUR | |
kokskledij | 1 | 36,50 EUR | 36,50 EUR | |
* Mogelijke kortingen |
Deze opleiding is onderworpen aan de meldingsplicht met betrekking tot levensmiddelenhygiëne.
* Lessenrooster is onderhevig aan eventuele wijzigingen.
Weekdag | Datum | Contactles | Afstandsles | Buitenschools | Van | Tot |
---|---|---|---|---|---|---|
vrijdag | 31/01/2025 | 08:30 | 12:10 | |||
vrijdag | 07/02/2025 | 08:30 | 12:10 | |||
vrijdag | 14/02/2025 | 08:30 | 12:10 | |||
vrijdag | 21/02/2025 | 08:30 | 12:10 | |||
vrijdag | 28/02/2025 | 08:30 | 12:10 | |||
vrijdag | 14/03/2025 | 08:30 | 12:10 | |||
vrijdag | 21/03/2025 | 08:30 | 12:10 | |||
vrijdag | 28/03/2025 | 08:30 | 12:10 | |||
vrijdag | 04/04/2025 | 08:30 | 12:10 | |||
vrijdag | 25/04/2025 | 08:30 | 12:10 | |||
vrijdag | 02/05/2025 | 08:30 | 12:10 | |||
vrijdag | 09/05/2025 | 08:30 | 12:10 | |||
vrijdag | 16/05/2025 | 08:30 | 12:10 | |||
vrijdag | 23/05/2025 | 08:30 | 12:10 | |||
vrijdag | 30/05/2025 | Geen les | ||||
vrijdag | 06/06/2025 | 08:30 | 12:10 | |||
vrijdag | 13/06/2025 | 08:30 | 12:10 | |||
vrijdag | 20/06/2025 | 08:30 | 12:10 |