Eenvoudige vlees en nagerechten
80 lestijden - Contactonderwijs
M | D | W | D | V | Z | Z | |
VM | |||||||
NM | |||||||
AV |
In deze module leer je eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten bereiden, alsook eenvoudige nagerechten. Ook na de bereiding verfijnd dresseren op een bord wordt veel aandacht aan besteed. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren ingrediënten.
Een greep uit de gerechten die je leert bereiden:
Alle lessen zijn gepland op de campus volgens een vast lessenrooster. Tijdens de lessen kan je uiteraard rekenen op ondersteuning van jouw leraar.
Daarnaast kan je in onze open leercentra terecht voor een rustige werkplek of eventuele extra ondersteuning.
Keukenmedewerker
Gespreide evaluatie en feedback
Tijdens de praktijklessen observeert de leerkracht jou en je medecursisten en stuurt bij indien nodig.
De laatste lesdag krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.