Opleiding
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren.

Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren

Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren

80 lestijden - Contactonderwijs

  • donderdag van 18:30 tot 22:10
  • 120 EUR (excl. kosten)
  • 30 jan 2025 - 19 juni 2025
MDWDVZZ
VM
NM
AV     
Waar?

Bij CVO Groeipunt wordt in de module “Trendy en alternatieve restaurantgerechten met vlees , wild en gevogelte” de kennis van de opleiding hulpkok verder verfijnd. We leren nog meer bereidingstechnieken en verdiepen ons in heel wat verfijnde recepten waar vlees, wild en gevogelte centraal staan.

In deze module leer je trendy en alternatieve gerechten bereiden voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte. Alternatieven aanreiken veronderstelt niet alleen het bereiden van vegetarische en veganistische alternatieven, maar ook het ingaan op trends en experimenteren, met bijzondere aandacht voor de zoektocht naar volwaardige vervangproducten en specifieke bereidingstechnieken. Ook trends als bbq, streetfood en sharing komen aan bod.

 

Inschrijvingsgeld Prijs
120 EUR (*)
Extra kosten Aantal Eenheidsprijs Prijs
Cursusgeld + ingrediënten (verplichte aankoop) 1 203,00 EUR 203,00 EUR
* Mogelijke kortingen

* Lessenrooster is onderhevig aan eventuele wijzigingen.

Weekdag Datum Contactles Afstandsles Buitenschools Van Tot
donderdag30/01/202518:3022:10
donderdag06/02/202518:3022:10
donderdag13/02/202518:3022:10
donderdag20/02/202518:3022:10
donderdag27/02/202518:3022:10
donderdag13/03/202518:3022:10
donderdag20/03/202518:3022:10
donderdag27/03/202518:3022:10
donderdag03/04/202518:3022:10
donderdag24/04/202518:3022:10
donderdag01/05/2025Geen les
donderdag08/05/202518:3022:10
donderdag15/05/202518:3022:10
donderdag22/05/202518:3022:10
donderdag29/05/2025Geen les
donderdag05/06/202518:3022:10
donderdag12/06/202518:3022:10
donderdag19/06/202518:3022:10

Toegang tot online cursus

De logingegeven die je nodig hebt voor deze cursus, zullen de eerstvolgende werkdag na je inschrijving ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.