Opleiding
Kok.

Kok

Bistrogerechten vis

80 lestijden - Contactonderwijs

  • dinsdag van 18:30 tot 22:10
  • 120 EUR (excl. kosten)
  • 28 jan 2025 - 17 juni 2025


MDWDVZZ
VM
NM
AV     
Waar?

In de cursus Bistrogerechten met vis bereid je met behulp van je medecursisten elke week 2 gerechten. Dit zijn afwisselend koude of warme voorgerechten, soepen en hoofdgerechten waar vis, schaal- en schelpdieren steeds centraal staan..

Je leert de “voorbereiding” en “bereiding” van de verschillende vissoorten, schaal- en schelpdieren. Eerst gaan we de vissen leren fileren, daarna gaan we ze bakken, pocheren, stomen, frituren, enz.

Een greep uit de bistrogerechten met vis die je leert bereiden:

 

  • Kabeljauw in papillot met pilaf-rijst en tomatencoulis
  • Quenelle van zalm en mierikswortelolie
  • Filet van knorhaan met bieslook- en rode paprikasaus
  • Tartaar van zalmforel
  • In hoeveboter gebakken melktongfilets, boontjes en peultjes
  • Quiche broccoli en zalm
  • In zoutkorst gegaarde zeebaars, venkel en aardappelblokjes
  • Garnaalkroketten

Inschrijvingsgeld Prijs
120 EUR (*)
Extra kosten Aantal Eenheidsprijs Prijs
Cursusgeld + ingrediënten (verplichte aankoop) 1 173,00 EUR 173,00 EUR
* Mogelijke kortingen

* Lessenrooster is onderhevig aan eventuele wijzigingen.

Weekdag Datum Contactles Afstandsles Buitenschools Van Tot
dinsdag28/01/202518:3022:10
dinsdag04/02/202518:3022:10
dinsdag11/02/202518:3022:10
dinsdag18/02/202518:3022:10
dinsdag25/02/202518:3022:10
dinsdag11/03/202518:3022:10
dinsdag18/03/202518:3022:10
dinsdag25/03/202518:3022:10
dinsdag01/04/202518:3022:10
dinsdag22/04/202518:3022:10
dinsdag29/04/202518:3022:10
dinsdag06/05/202518:3022:10
dinsdag13/05/202518:3022:10
dinsdag20/05/202518:3022:10
dinsdag27/05/202518:3022:10
dinsdag03/06/202518:3022:10
dinsdag10/06/202518:3022:10
dinsdag17/06/202518:3022:10

Toegang tot online cursus

De logingegeven die je nodig hebt voor deze cursus, zullen de eerstvolgende werkdag na je inschrijving ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.