Opleiding
Chef de Partie vlees, wild en gevogelte.

Chef de Partie vlees, wild en gevogelte

Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte

80 lestijden - Contactonderwijs

  • dinsdag van 08:30 tot 12:10
  • 120 EUR (excl. kosten)
  • 3 sept 2024 - 21 jan 2025
MDWDVZZ
VM     
NM
AV
Waar?

Bij CVO Groeipunt wordt in de module “Trendy en alternatieve restaurantgerechten met vlees , wild en gevogelte” de kennis van de opleiding hulpkok verder verfijnd. We leren nog meer bereidingstechnieken en verdiepen ons in heel wat verfijnde recepten waar vlees, wild en gevogelte centraal staan.

In deze module leer je trendy en alternatieve gerechten bereiden voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte. Alternatieven aanreiken veronderstelt niet alleen het bereiden van vegetarische en veganistische alternatieven, maar ook het ingaan op trends en experimenteren, met bijzondere aandacht voor de zoektocht naar volwaardige vervangproducten en specifieke bereidingstechnieken. Ook trends als bbq, streetfood en sharing komen aan bod.

 

Inschrijvingsgeld Prijs
120 EUR (*)
Extra kosten Aantal Eenheidsprijs Prijs
Cursusgeld + ingrediënten (verplichte aankoop) 1 203,00 EUR 203,00 EUR
kokskledij 1 36,50 EUR 36,50 EUR
* Mogelijke kortingen

* Lessenrooster is onderhevig aan eventuele wijzigingen.

Weekdag Datum Contactles Afstandsles Buitenschools Van Tot
dinsdag03/09/202408:3012:10
dinsdag10/09/202408:3012:10
dinsdag17/09/202408:3012:10
dinsdag24/09/202408:3012:10
dinsdag01/10/202408:3012:10
dinsdag08/10/202408:3012:10
dinsdag15/10/202408:3012:10
dinsdag22/10/202408:3012:10
dinsdag05/11/202408:3012:10
dinsdag12/11/202408:3012:10
dinsdag19/11/202408:3012:10
dinsdag26/11/202408:3012:10
dinsdag03/12/202408:3012:10
dinsdag10/12/202408:3012:10
dinsdag17/12/202408:3012:10
dinsdag07/01/202508:3012:10
dinsdag14/01/202508:3012:10
dinsdag21/01/202508:3012:10

Toegang tot online cursus

De logingegevens die je nodig hebt voor deze cursus, zullen woensdagochtend ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.