Opleiding
Hulpkok, kok & traiteur.

A la carte & keukenorganisatie

In de cursus restaurantgerechten à la carte en keukenbeheer leer je naast het kookgebeuren en de bijhorende activiteiten ook hoe je gerechten en menu’s samenstelt. Je leert hoe je de kostprijs berekent. Je leert voorraden en bestellingen beheren en een inventaris opmaken.

Wil je graag kok worden? Schrijf je nu in en laat je inspireren door onze enthousiaste chefs.

Schrijf je nu in voor A la carte & keukenorganisatie

Restaurant à la carte en keukenorganisatie

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op WoAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 29 jan. 2025 - 18 jun. 2025

Te laat om in te schrijven voor onderstaande cursussen

Restaurant à la carte en keukenorganisatie

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op DoAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 5 sep. 2024 - 23 jan. 2025

Toegang tot online cursus

De logingegevens die je nodig hebt voor deze cursus, zullen vanaf 6 januari 2025 ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.