Opleiding
Hulpkok, kok & traiteur.

A la carte & beheer

In de cursus restaurantgerechten à la carte en keukenbeheer van de opleiding kok leer je naast het kookgebeuren en de bijhorende activiteiten ook hoe je de keuken kan organiseren en het werk in de keuken kan coördineren. Focus ligt op het samenwerken met en begeleiden van de medewerkers.

Wil je graag kok worden? Schrijf je nu in en laat je inspireren door onze enthousiaste chefs.

Schrijf je nu in voor A la carte & beheer

Restaurant à la carte en keukenbeheer

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op MaAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 27 jan. 2025 - 16 jun. 2025

Te laat om in te schrijven voor onderstaande cursussen

Restaurant à la carte en keukenbeheer

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op WoAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 4 sep. 2024 - 22 jan. 2025

Toegang tot online cursus

De logingegevens die je nodig hebt voor deze cursus, zullen vanaf 6 januari 2025 ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.