Opleiding
Hulpkok, kok & traiteur.

A la carte

Dit is de eerste module van de opleiding tot kok. Hier leer je à la carte gerechten bereiden, dresseren en klaarzetten en alle voorbereidende werkzaamheden die daarbij komen kijken. Kwaliteit staat altijd voorop 

Ook het beantwoorden van vragen en het correct en beleefd behandelen van klachten van gasten komt aan bod.

Wil je graag kok worden? Schrijf je nu in en laat je inspireren door onze enthousiaste chefs.

Schrijf je nu in voor A la carte

Restaurant à la carte

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op DiVm
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 28 jan. 2025 - 17 jun. 2025

Te laat om in te schrijven voor onderstaande cursussen

Restaurant à la carte

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op MaAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 2 sep. 2024 - 20 jan. 2025

Toegang tot online cursus

De logingegevens die je nodig hebt voor deze cursus, zullen vanaf 6 januari 2025 ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.