Nadat je de twee basismodules van eenvoudige gerechten hebt gevolgd zet je jouw opleiding tot hulpkok verder met de bistrogerechten.
In de cursus bistrogerechten met vis maak je samen met je medecursisten bij CVO Groeipunt elke week twee gerechten, afwisselend koude of warme voorgerechten, soep en hoofdgerechten waar vis, schaal- en schelpdieren altijd centraal staan.
Je leert de voorbereiding en de bereiding van de verschillende vissoorten, schaal- en schelpdieren. Eerst leer je de vis fileren, daarna bakken, pocheren, stomen en frituren. Eén keer kook je ook voor vrienden, familie of genodigden.
Enkele voorbeelden van gerechten die je leert bereiden: kabeljauw in papillot met pilaf-rijst en tomatencoulis, tartaar van zalmforel, in zoutkorst gegaarde zeebaars, venkel en aardappelblokjes, garnaalkroketten,...
Heb je ambitie om hulpkok te worden? Schrijf je nu in en laat je inspireren door onze enthousiaste chefs.
Groeipunt Zele Koevliet
Groeipunt Zele Koevliet
Groeipunt Zele Koevliet
Groeipunt Zele Koevliet