Tijdens de basismodules van keukenmedewerker leerde je eenvoudige gerechten klaarmaken. In de opleiding tot hulpkok ga je verder met de verschillende bistrogerechten.
Je leert voedingsmiddelen binnen de keuken te bestellen en te ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen te doen, koude en warme maaltijden te bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten af te werken en de kwaliteit te controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Heb je ambitie om hulpkok te worden? Schrijf je nu in en laat je inspireren door onze enthousiaste chefs.
Groeipunt Zele Koevliet
Groeipunt Zele Koevliet
Groeipunt Zele Koevliet
Groeipunt Zele Koevliet
Groeipunt Zele Koevliet
Groeipunt Zele Koevliet
Groeipunt Zele Koevliet
Groeipunt Zele Koevliet
Groeipunt Zele Koevliet
Groeipunt Zele Koevliet
Groeipunt Zele Koevliet
Groeipunt Zele Koevliet
Groeipunt Zele Koevliet
Groeipunt Zele Koevliet