Opleiding
Hulpkok, kok & Chef de partie.

Vis, schaal- & schelpdieren

Ben je al hulpkok en wil je je kennis verfijnen? Specialiseer verder in de opleiding chef de partie

In deze cursussen leer je vis, schaal- & schelpdieren centraal te zetten in jouw gerechten. Je gaat op zoek naar de juiste bereidingstechnieken en culinaire toepassingen uit de inheemse keuken of de wereldkeuken. In de cursus Trendy en alternatieve restaurantgerechten leer je ook hoe je vegetarische en veganistische alternatieven kan bereiden,en hoe je kan experimenteren met en ingaan op trends. Interesse in dieetmaaltijden en gezonde voeding met vis, schaal- & schelpdieren? Pik dan zeker ook deze cursus mee.

Schrijf je nu in voor een cursus chef de partie vis, schaal- en schelpdieren en laat je inspireren door onze enthousiaste chefs.

Schrijf je nu in voor Vis, schaal- & schelpdieren

Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op DiVm
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 28 jan. 2025 - 17 jun. 2025
Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op DoAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 30 jan. 2025 - 19 jun. 2025

Toegang tot online cursus

De logingegeven die je nodig hebt voor deze cursus, zullen vrijdagochtend ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.