Opleiding
Hulpkok, kok & traiteur.

Keukenmedewerker

Droom je ervan om in de horeca te werken? Zet je eerste stappen in de praktijkgerichte opleiding tot keukenmedewerker.

Je leert hoe je verfijnde hapjes & heerlijke soepen kan maken. Daarnaast komen ook eenvoudige voor- en hoofdgerechten aan bod. Uiteraard is er ook aandacht voor het nagerecht en leer je jouw gasten verrassen met zoete creaties!

Je behaalt het certificaat keukenmedewerker op één jaar als je één moment per week les volgt. Smaakt dit naar meer? Dan kan je doorstromen naar de opleiding hulpkok en kok.

Heb je ambitie om keukenmedewerker te worden? Schrijf je nu in en laat je inspireren door onze enthousiaste chefs.

Schrijf je nu in voor : Keukenmedewerker

Eenvoudige gerechten met vis, groenten en kruiden

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op DiAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 28 jan. 2025 - 17 jun. 2025
Eenvoudige gerechten met vis, groenten en kruiden

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op DoVm
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 30 jan. 2025 - 19 jun. 2025
Eenvoudige gerechten met vis, groenten en kruiden

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op DoAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 30 jan. 2025 - 19 jun. 2025
Eenvoudige vlees en nagerechten

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op WoAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 29 jan. 2025 - 18 jun. 2025

Te laat om in te schrijven voor onderstaande cursussen

Eenvoudige gerechten met vis, groenten en kruiden

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op WoAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 4 sep. 2024 - 22 jan. 2025
Eenvoudige vlees en nagerechten

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op DiAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 3 sep. 2024 - 21 jan. 2025

Toegang tot online cursus

De logingegevens die je nodig hebt voor deze cursus, zullen maandagochtend ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.